Следвайте Гласове в ГЕРБ е узряла за примирие с Продължаваме промяната.

...
Следвайте Гласове в ГЕРБ е узряла за примирие с Продължаваме промяната.
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ сме узрели за примирие с Промяната

Следвайте " Гласове " в 
ГЕРБ е узряла за помирение с " Продължаваме промяната ". Това разгласи на брифинг Бойко Борисов:

" Съгласен съм и с Христо Иванов, че е значимо да има държавно управление. Познавам те добре, като вицепремиер беше добър, почтен, аз нямам забележки към теб. Обяви кабинет с министър-председател Христо Иванов, предложения ни и кажи при какви условия може това да се случи, да подпишем документ, нов публичен контракт по-точно. Такава правосъдна промяна и ние желаеме. Те желаят да сложат в КПКОНПИ тяхно лице, и то не какво да е лице, а някогашен началник на комунистическата следствена работа. С една дума - застани, събери водачите, предложения Нинова, Костадин от " Възраждане “, предложения Стефан Янев, Карадайъ, това е новият публичен контракт. Тогава декларацията на Политическа партия, всяка партия я има в програмата. Приемаме една декларация, слагаме подписите и сме подготвени. Да, ние сме подготвени! "
 

От ГЕРБ изнесоха и информация за цените на бензина и нафтата. Бе показана подборна таблица за придвижването им при ръководството на ГЕРБ и при " Продължаваме промяната ". 

Сумата, с която е ощетен българския народ е 3 милиарда лева от февруари 2022 година до края на годината, изясни Делян Добрев. 
" Три милиарда е чистата загуба при подравнен $ и подравнен нефт. С това са ни изцакали. Това значи по 1000 лева от всеки водач са взели " Промяната “ през тази година “, продължи той.
" Те по тази причина не желаят да се вършат сметки. Декларацията на ПП-тата е подкрепена 49 индивида от тях и 14 от Демократична България. Една трета от Демократична България не са и дали своят вот. 63-ма депутати са подкрепили единствено декларацията, която " Промяната “ предложи. Само ГЕРБ има 67 депутати. 116 депутата " за “ имаше кабинетът на проф. Габровски. Е, тогава кой е в изолираност? Само за 6 месеца, към този момент те не се оферират за министър председатели и министри, търсят различен вид “, съобщи Бойко Борисов.
Това зад тила ми е сметато ден по ден, извадена от всеки един българин и компания. 25 ст. на отплата и от за част от хората, са 150млн., с цел да ви забършат очите. Прекрасна скица да източиш парите на българина, добави Борисов. 
" Ясно и тъкмо ", добави още той. 
" Винаги съм бил срещу да се атакуват децата на политиците. Затова преди година, в най-тежките ни връзки с Радев, не разреших на партията да се занимава със сина му. Сега съм забранил да се занимават с щерка му. Има човешко измерение. Децата порастват и се развиват и всеки нещо си избира. Не са отговорни децата, в случай че има ущърб, а техните родители.. Бяхме упрекнати, че нашите представители в Комисията по просвета, са били просто естествени. И аз им благодаря. С Радев не сме се чули даже и за Нова година, приключи тематиката водачът на ГЕРБ.
Днес гледах министър Шишков, който към този момент толкоз месеци е министър, отишъл да гледа жълтите павета. В Северна България всичко е потрошено. Но имаше един ремонт при Севлиево, който търпя една година. Като минах оттова, щях да излетя. Те създали 100 м. и оставили една голяма яма през целия път. Да си види регион " Триадица “, отива да се занимава с нас. Искате ли да ви заведа, тази седмица съм по-свободен? Абсолютно подготвени тунели и мостове, две години застой “, сподели още Борисов. 
Лидерът на ГЕРБ разяснява и проблема с " Джемкорп ".
 
 
" Гледах по какъв начин отчетът на " Джепкорп “ беше подсилен от 190 депутата, а сътрудниците от Демократична България се въздържаха. Този отчет, Христо, няма стойност. Дали прокуратурата, дали някой от Министерство на вътрешните работи, дали от следствието, ще се занимават, те са самостоятелни. Как избраха другарската компания, закараха я в Гранитна зала и им дадоха цялата енергетика и единствено, че се срината, я спасиха да не отиде в ръцете на олигарсите. Поздравявам сътрудниците от Демократична България и Движение за права и свободи, като ги извадиш, и се начертава цялата картина. Закон за особения шеф на " Лукойл “, импортиран от Демократична България и подсилен от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тук - отлично! Второ - Закон за възбрана на експорт на съветски горива, импортиран от Движение за права и свободи и подсилен от Демократична България и ГЕРБ. Закона за компенсиране на моторните горива, импортиран от ГЕРБ и подсилен, за което благодарим, от Движение за права и свободи и Демократична България. "
Това, което виждате зад тила ни, тези партии са ги изобличи и са отпочинали действителна битка с корупцията. Друг е въпросът, за какво по време на ръководството на " Промяната “, от Демократична България са мълчали? А вие узрели ли сте, както той ме пита дали съм узрял? ", съобщи още Бойко Борисов.   
" ГЕРБ сме узрели. Поздравявам госпожа Нинова, тя е споделила в бТВ. Начинът, по който пробвахме с медиатори и неутрални лица, не е сериозен, на никое място не се прави. Партиите избират своите управления, които носят отговорност пред цялата партията. Големите решения, значимите решения, се взимат на лидерско равнище. Ето, давам образец, аз ще се застъпвам
пред партията, видях какъв брой са дали своят вот, да отвърна на Христо Иванов. Не, Христо! Познавам те добре, като вицепремиер беше добър, почтен, аз нямам забележки към теб. Обяви кабинет с министър-председател Христо Иванов, предложения ни и кажи при какви условия може това да се случи, да подпишем документ, нов публичен контракт по-точно. Такава правосъдна промяна и ние желаеме. Те желаят да сложат в КПКОНПИ тяхно лице, и то не какво да е лице, а някогашен началник на комунистическата следствена работа. С една дума - застани, събери водачите, предложения Нинова, Костадин от " Възраждане “, предложения Стефан Янев, Карадайъ, това е новият публичен контракт. Тогава декларацията на Политическа партия, всяка партия я има в програмата. Приемаме една декларация, слагаме подписите и сме подготвени. Да, ние сме подготвени! Но ме тормози, че се въздържахте за " Джемкорп “. Айде всички да поемем този контракт и да оставим младежите да си живеят. Нашите младежи са колкото тях, Асен и Делян са набори. Единият бил стар върколак, а другият е младият “, уточни Борисов какъв е единственият излаз от политическата рецесия.
Той съобщи и, че е срещу песните като тази, която водачът на " ИТН " Станислав Трифонов, направи и пусна по-рано през седмицата по адрес на Лена Бориславова.
" Не желая да се меся в шоу стратегиите “, посочи той. " Да отидеш и да арестуваш жена пред фамилията й, детето да снима безобразията на Рашковата полиция, малко дете, и тогава тези всичките си мълчаха “, напомни Бойко Борисов.
" Големия не може да е жертва на недоразвит “, добави още той.     
 
Източници: " 24 часа ", dariknew.bg, epicenter.bg
 
 
 
27 Sep 2022115605 Sep 2022140107 Апр 2022340225 Март 2022159701 Март 2022227716 Фев 20224467КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231287224 Дек 2022347806 Яну 202383728 Дек 2022756
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР